PAPPA PORUKKA MUSEOJUNAN KYYDISSÄ

Maanantai 24.6.2024 - Varapuheenjohtaja Puili


Sunnuntaina 9.6.2024 klo 9.15 suuntasi 30 hengen Pappa porukka kohti Kanta-Hämeen länsirajaa tutustumaan alueen matkailutarjontaan.

Ensin pysähdyimme Forssan Autokeitaalle aamukahville ja sieltä matka jatkui Museoradan alkupisteeseen, Jokioisten rautatieasemalle, josta saimme vanhan ajan pahviset pääsylippupiletit junaan konduktööria varten.

Aikataulun mukaisesti juna lähti puksuttamaan pienen sateen saattelemana kohti Minkiötä, jossa retkeläisiä odotti puolen tunnin tauko. Museo, vanhojen autojen näyttely ja kahvila odottivat tällä asemalla, mutta reipas sadekuuro haittasi niihin tutustumista. Matkaa jatkettiin kohti Humppilaa, jossa bussimme odotti matkalaisia ja vei porukan Humppilan Lasitorniin ruokailuun.

Kun vatsat oli täytetty, niin matkaa jatkettiin Torronsuon kansallis-puistoon, jossa suoritimme ruuansulatuslenkin pitkospuita pitkin suon reunassa ja kaunista oli maisemien ja ilmankin suhteen. Osa porukasta kiipesi vielä näkötorniin saadakseen laajemman kuvan tästä laajasta suoalueesta.

Viimeisenä kohteenamme oli kotimatkalla Mustialan kievari, jossa oman tilan oluet olivat tarkastelun kohteena suurimmalla osalla retkeläisistä.

Mukava matka päättyi Kolmiopuistoon noin klo 18.00 ja näin jokainen joka halusi, ehti EM-Kisoja katsomaan.

Muistiinmerkitsijä ja matkasta kiittäjä

Pekka Lehtinen


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini